Csempézés, járólapok lerakása

Házunk, lakásunk építésénél az egyik legfontosabb szempont a vizes helyiségek megfelelő, biztonságos burkolása, így az esztétikai igények mellet sok más fontos tulajdonságra is ügyelnünk szükséges. A burkolat kiválasztásánál a legfontosabb tényező a lap kopásállósága, fagyállósága és csúszásmentessége.

Mindenki szeretné, hogy a kiválasztott csempe, járólap tökéletesen legyen letéve, ne engedjen el a ragasztó, ne repedezzenek meg a csempék és ne peregjen ki a fuga, ezért nagyon fontos a szakértelem, vagyis ne mulasszuk el a tanácskérést, tájékozódást!

Szeretné, ha fürdőszobája, lakása burkolása szép lenne? Bízza burkolóinkra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek! Segítenek tanácsaikkal és precizitásukkal gyönyörű eredményt elérni, hívjon még ma!

Burkolás munkadíjak

Burkolás árak:

Normál fal és padló burkolás6.500 Ft / m2
Vágott lábazat rakás2.000 Ft / fm
Lépcső burkolás7.000 Ft / lépcsőfok
Kád beépítés, falazás30.000 Ft / db
Kád beépítés, falazás (íves)40.000 Ft / db
Zuhanytálca beépítés, falazás25.000 Ft / db
Bontás (csempe, járólap)2.000 Ft / m2
Élvédő, bordűr, díszcsík rakás2.000 Ft / fm
Aljzatkiegyenlítés2.000 Ft / m2
Falkiegyenlítés gletteléssel2.000 Ft / m2
Vízszigetelés 2 rétegben2.000 Ft / m2
Hajlaterősítő szalag beépítése2.000 Ft / fm
Sziloplasztozás500 Ft / fm
Vakolás burkoláshoz4.000 Ft / m2
Betonozás burkoláshoz4.000 Ft / m2

A feltüntetett árak tartalmazzák az összes felmerülő költséget. Egyedi árajánlatért kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

A Prémium Otthonok BP Kft. 2019-ben kezdte meg tevékenységét. A vállalat tulajdonosai több mint 10 év építőipari – ügyvezetői tapasztalattal alapították meg saját vállalkozásukat. A Prémium Otthonok célja, hogy a generálkivitelezés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg.

Garantáljuk a pontos és precíz munkavégzést, a versenyképes árakat, az óriási tapasztalattal és rutinnal rendelkező csapatot, a kiterjedt kapcsolati hálót, a megbízható vállalkozókat, valamint a garanciális munkavégzést.

A vállalat több tízmilliós fejlesztés alatt áll, megfelelő saját erővel, stabil banki háttérrel, kiváló tervezői kapcsolatokkal, partnerekkel, és nem utolsósorban megfelelő tudással és tapasztalattal áll rendelkezésére.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk 50.000.000 Ft összértékű építőipari felelősségbiztosítással rendelkezik!

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!