Csempézés, járólapok lerakása

Házunk, lakásunk építésénél az egyik legfontosabb szempont a vizes helyiségek megfelelő, biztonságos burkolása, így az esztétikai igények mellet sok más fontos tulajdonságra is ügyelnünk szükséges. A burkolat kiválasztásánál a legfontosabb tényező a lap kopásállósága, fagyállósága és csúszásmentessége.

Mindenki szeretné, hogy a kiválasztott csempe, járólap tökéletesen legyen letéve, ne engedjen el a ragasztó, ne repedezzenek meg a csempék és ne peregjen ki a fuga, ezért nagyon fontos a szakértelem, vagyis ne mulasszuk el a tanácskérést, tájékozódást!

Szeretné, ha fürdőszobája, lakása burkolása szép lenne? Bízza burkolóinkra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek! Segítenek tanácsaikkal és precizitásukkal gyönyörű eredményt elérni, hívjon még ma!

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

Csapatunk 2015 óta foglalkozik burkoló munkánkkal, fő profilunk a családi házak hőszigetelése és burkolása.

Tapasztalt burkoló szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint 5 éve együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza burkolására, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

Budapest 100 km-es körzetében kiszállási díj nélkül vállalunk munkát! Hívjon bizalommal!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk 50.000.000 Ft összértékű építőipari felelősségbiztosítással rendelkezik!

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!