Tisztasági festés

Bármennyire pedánsan van tartva a háztartás a falak idővel elkoszosodnak, porosak lesznek esetleg meg is sérülnek az idő során. Az én személyes javaslatom, hogy maximum 4-5 évente kerüljön sor a tisztasági festésre.

Tapétázás

A tapétázás, falburkolás ma már hagyományosnak mondható, ám a mai tapéták sokasága, a végtelennek tűnő választék szabad utat enged a fantáziának és különleges, gyakran szokatlan megoldásokat tesznek lehetővé.

A tapéta rögzítéséhez érdemes a tapéta anyagának megfelelő ragasztót választani, még ha az a drágább kategóriába tartozik, hosszútávon megéri.

Napjainkban a tapéták sokfélesége miatt fontos tudni, hogy az adott tapéta milyen anyagból készült, mert annak megfelelően készítjük elő a felületet.

Glettelés

A glettelésnek fontos megelőző lépése a festésnek. Glettelni akkor fontos, ha falhibákkal nézünk szembe. Egy falat csak glett anyaggal lehet simára hozni. Ehhez komoly rutin és szakértelem szükséges. Glettelés után minden esetben csiszolás következik majd a mélyalapozás.

Csupán ezek után kerülhet sor a festésre. Bízza falainak rendberakását szakemberre!

Mázolás

Legyen szó fémről vagy fáról, a mázolás elengedhetetlen része a tartós védelemnek. Mázolni többnyire ajtókat, ablakokat, kerítést, korlátot, csöveket szoktunk. A mázolás könnyű feladatnak tűnhet, de korántsem az. Ügyelni kell, hogy a felület szépen meg legyen csiszolva, aztán kerülhet sor az alapozásra. Az alapozást követően ismételten finoman át kell csiszolni a felületet majd portalanítani.

Ezután kerülhet sor a zománcfesték felvitelére. Nagyon ügyeljünk rá, hogy az anyagot megfelelően oszlassuk el, így elkerülhetjük a megfolyásokat.

Festés munkadíjak

 

Glettelés:
Glettelés 1 rétegben, csiszolással1.200 Ft / m2
Glettelés 2 rétegben, csiszolással1.700 Ft / m2
Élvédőzés500 Ft / fm
Festés:
Festés 1 rétegben, fehér színben600 Ft / m2
Festés 2 rétegben, fehér színben1.200 Ft / m2
Festés 2 rétegben, színes1.400 Ft / fm
Színhatárképzés300 Ft / fm

A feltüntetett árak tartalmazzák a felület előkészítését és a takarítást is.

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

A Prémium Otthonok BP Kft. 2019-ben kezdte meg tevékenységét. A vállalat tulajdonosai több mint 10 év építőipari – ügyvezetői tapasztalattal alapították meg saját vállalkozásukat. A Prémium Otthonok célja, hogy a generálkivitelezés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg.

Garantáljuk a pontos és precíz munkavégzést, a versenyképes árakat, az óriási tapasztalattal és rutinnal rendelkező csapatot, a kiterjedt kapcsolati hálót, a megbízható vállalkozókat, valamint a garanciális munkavégzést.

A vállalat több tízmilliós fejlesztés alatt áll, megfelelő saját erővel, stabil banki háttérrel, kiváló tervezői kapcsolatokkal, partnerekkel, és nem utolsósorban megfelelő tudással és tapasztalattal áll rendelkezésére.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk 50.000.000 Ft összértékű építőipari felelősségbiztosítással rendelkezik!

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!