GIPSZKARTON VÁLASZFAL

A gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt energiát takarítasz meg.

A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.

GIPSZKARTON ELŐTÉTFAL

Gipszkarton előtétfal készítése jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnéd utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered.

Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek.

TETŐTÉR BEÉPÍTÉSE GIPSZKARTONNAL

A használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek.

A tetőtér beépítése során a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, szálas hőszigeteléssel, párazáró hőtükrös fóliákkal látjuk el.

SZÁRAZ VAKOLÁS GIPSZKARTONNAL

A lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlan tégla, ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz.

A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nem igényel további glettelést csiszolást.

Gipszkarton referenciák

Gipszkarton munkadíjak

Gipszkarton szerelés árak:

Gipszkarton álmennyezet3.500 Ft / m2
Tetőtér gipszkartonozás3.500 Ft / m2
Gipszkarton előtétfal 1 rétegű2.500 Ft / m2
Gipszkarton előtétfal 2 rétegű3.000 Ft / m2
Gipszkarton válaszfal 2×1 rétegű3.000 Ft / m2
Gipszkarton válaszfal 2×2 rétegű4.000 Ft / m2
Dobozolás2.000 Ft / fm
Gipszkarton ragasztása (száraz vakolás)2.000 Ft / m2

A feltüntetett árak tartalmazzák a tartóváz szerelését (szükség szerint párazáró fólia elhelyezését), bandázsolást és a glettelést 2 rétegben, Q2 minőségben.

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

A Prémium Otthonok BP Kft. 2019-ben kezdte meg tevékenységét. A vállalat tulajdonosai több mint 10 év építőipari – ügyvezetői tapasztalattal alapították meg saját vállalkozásukat. A Prémium Otthonok célja, hogy a generálkivitelezés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg.

Garantáljuk a pontos és precíz munkavégzést, a versenyképes árakat, az óriási tapasztalattal és rutinnal rendelkező csapatot, a kiterjedt kapcsolati hálót, a megbízható vállalkozókat, valamint a garanciális munkavégzést.

A vállalat több tízmilliós fejlesztés alatt áll, megfelelő saját erővel, stabil banki háttérrel, kiváló tervezői kapcsolatokkal, partnerekkel, és nem utolsósorban megfelelő tudással és tapasztalattal áll rendelkezésére.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk 50.000.000 Ft összértékű építőipari felelősségbiztosítással rendelkezik!

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!