Laminált padlók lerakása

A laminált padló elviszi otthonába a természetes anyagok mintázatát, struktúráját és különleges hatását, tökéletes alternatívája a valódi fapadlónak. Hozzájárul a padló hőszigeteléséhez, hidegebb helyiségekbe melegséget visz, télen is kellemes érzés rajta járni.

A laminált padló egy rétegelt padló, amelynek alapja egy vízhatlan, ragasztott, nagy sűrűségű rostlap. Valósághűen adja vissza a valódi fa felületét, rendkívül kopásálló, nem szívja fel a vizet, nem csúszik, padlófűtéshez is kiváló, anyaga pedig megfelel a fenntartható élet legmagasabb szintű követelményeinek.

A laminált legnagyobb előnye a hatalmas szín- és mintaválaszték, mely segítségével egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű otthont alakíthatunk ki. Fiatalos, modern lakókörnyezetben kitűnően használható akár hosszú távon is.

Padló lerakás munkadíjak

Laminált padló lerakása árak:

Laminált padló lerakása1.800 – 2.200 Ft / m2
Szalagparketta lerakása2.000 – 2.400 Ft / m2
Szegélyléc felrakása (szegezve vagy ragasztva)800 Ft / fm

Egyedi árajánlatért kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

Csapatunk 2015 óta foglalkozik burkoló munkánkkal, fő profilunk a családi házak hőszigetelése és burkolása.

Tapasztalt burkoló szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint 5 éve együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza burkolására, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

Budapest 100 km-es körzetében kiszállási díj nélkül vállalunk munkát! Hívjon bizalommal!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk 50.000.000 Ft összértékű építőipari felelősségbiztosítással rendelkezik!

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!