Laminált padlók lerakása

A laminált padló elviszi otthonába a természetes anyagok mintázatát, struktúráját és különleges hatását, tökéletes alternatívája a valódi fapadlónak. Hozzájárul a padló hőszigeteléséhez, hidegebb helyiségekbe melegséget visz, télen is kellemes érzés rajta járni.

A laminált padló egy rétegelt padló, amelynek alapja egy vízhatlan, ragasztott, nagy sűrűségű rostlap. Valósághűen adja vissza a valódi fa felületét, rendkívül kopásálló, nem szívja fel a vizet, nem csúszik, padlófűtéshez is kiváló, anyaga pedig megfelel a fenntartható élet legmagasabb szintű követelményeinek.

A laminált legnagyobb előnye a hatalmas szín- és mintaválaszték, mely segítségével egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű otthont alakíthatunk ki. Fiatalos, modern lakókörnyezetben kitűnően használható akár hosszú távon is.

Padló lerakás munkadíjak

Laminált padló lerakása árak:

Laminált padló lerakása1.800 – 2.200 Ft / m2
Szalagparketta lerakása2.000 – 2.400 Ft / m2
Szegélyléc felrakása (szegezve vagy ragasztva)800 Ft / fm

Egyedi árajánlatért kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

A Prémium Otthonok BP Kft. 2019-ben kezdte meg tevékenységét. A vállalat tulajdonosai több mint 10 év építőipari – ügyvezetői tapasztalattal alapították meg saját vállalkozásukat. A Prémium Otthonok célja, hogy a generálkivitelezés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg.

Garantáljuk a pontos és precíz munkavégzést, a versenyképes árakat, az óriási tapasztalattal és rutinnal rendelkező csapatot, a kiterjedt kapcsolati hálót, a megbízható vállalkozókat, valamint a garanciális munkavégzést.

A vállalat több tízmilliós fejlesztés alatt áll, megfelelő saját erővel, stabil banki háttérrel, kiváló tervezői kapcsolatokkal, partnerekkel, és nem utolsósorban megfelelő tudással és tapasztalattal áll rendelkezésére.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Az elvégzett munkákra 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk 50.000.000 Ft összértékű építőipari felelősségbiztosítással rendelkezik!

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!